ФОТО | Не старее: Адријан Гаџа ја наследил убавината од неговата мајка

Фото: Принтскрин / Instagram

Познатиот пејач, текстописец и продуцент Адријан Гаџа пред повеќе од 10 години ги полнеше дискотеките и кафулињата во нашата земја и соседството кога тој имате настапи заедно со бројни познати имиња од нашата музичка сцена.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Gaxha (@adriangaxha)

Меѓутоа работите се сменија. Адријан реши да се повлече од музичката сцена и да се посвети на нешто сосема друго, поточно да ја продолжи семејната традиција, угостителството каде одлично се снаоѓа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Gaxha (@adriangaxha)


Пејачот е плод на љубовта на неговите родители, татко Албанец и мајка Македонка кои порано биле сопственици на популарно скопско кафуле. Таа традиција под исто име сега ја продолжува и нивниот син.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Gaxha (@adriangaxha)

Но, ако го споредите Адријан пред 10 години и сега, речиси да не можете да забележите некоја голема промена во неговиот физички изглед. Гаџа изгледа подобро од било кога, а покрај новиот биснис музиката останува негова прва љубов.

Видео на денот