Промена на државното знаме пред Собранието на Република Македонија (Фотогалерија)

Промена на државното знаме пред Собранието на Република Македонија (Фотогалерија)

3199
SHARE
Фото: Борче Поповски

Од денешната церемонија за промена на државното знаме пред Собранието на Република Македонија, кое припадниците на баталјонот за почести со посебна почит го изведуваат секој последен петок во месецот.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY