Метеорски дожд, село Куклица, Кратово

Метеорски дожд, село Куклица, Кратово

2874
SHARE
Фото: Борче Поповски

Метеорскиот дожд Персеиди кој се појавува секоја година на лето во северната хемисфера, можеше да се види ноќта помеѓу петокот и саботата.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY