Мартин Гарикс на Skopje Calling (Галерија)

Мартин Гарикс на Skopje Calling (Галерија)

3773
SHARE
Фото: Борче Поповски

Еден од најпопуларните светски диџеи во моментов, Мартин Гарикс направи незаборавно шоу на Skopje Calling. Пред него, публиката ја загреваа Ampov, Duoz, Alex Adair-и сепцијалниот гостин Justin Mylo, но Гарикс приреди спектакуларно музичко и визуелно шоу, какво што Скопје ретко гледа.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY