ГАЛЕРИЈА Дедомразовска трка во Скопје

ГАЛЕРИЈА Дедомразовска трка во Скопје

2433
SHARE
Фото Борче Поповски

Денеска во Скопје се одржа традиционалната Дедомразовска трка, во којашто учесниците се облечени во црвено-белите препознатливи костуми.

За победниците во оваа трка се доделени награди, а по трката се одржува празничен хепенинг со музичка програма.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY