Фото на денот

Фото на денот

ГАЛЕРИЈА: Априлијада „Скопје се смее“

Денеска на плоштадот „Македонија“ во Скопје се одржа априлијада „Скопје се смее“.

Секојдневниот живот во Норилск, најсеверниот град во Арктичкиот круг

Норилск е индустриски град во Русија, во регионот Краснојарск. Луѓето тука се занимаваат со рударство и металургија, а исто така и преживуваат на екстремно...

ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО Дислоцирање на споменикот на Александар Македонски од аеродромот

Во моментов, на Меѓународниот аеродром Скопје се врши дислоцирање на споменикот на Александар Македонски. Откако и официјално е преименуван скопскиот аеродром, следен чекор е и...

Придружете ни се Facebook