ФОТО | Лидија Кочовска го прослави својот четириесет и шести роденден: Одлучив никогаш да не пораснам

Лидија Кочовска 1
Instagram

На својот инстаграм – профил нашата позната пејачка, Лидија Кочовска сподели прекрасни фотографија по повод нејзиниот роденден.

Лидија Кочовска 1
Instagram

Особено внимание привлече роденденската торта на пејачката на која е креирано познатото жолто пиленце „Твити“, од познатиот анимиран филм „Силвестер и Твити“. На забавен начин Лидија го прикажа нејзиниот карактер со оваа прекрасна торта и уникатна порака која ја сподели со своите фанови на социјалните мрежи.

Лидија Кочовска
Инстаграм

Под фотографиите пејачката напиша: „Одлучив никогаш да не пораснам“. Пејачката го прослави својот четириесет и шести роденден.

Видео на денот