ФОТО | Кои македонски познати личности „рипнаа во тавче“ во 2022 година

Коронавирусот ги одложи нивните свадбени планови, но не и нивната љубов. Нашите познати личности кои оваа година „стапнаа на лудиот камен“ ја споделија радоста со своите најсакани креирајќи незаборавни моменти кои ќе останат вечно во нивните сеќавања како најубав спомен. Големи подготовки, прекрасни невестински фустани, многу гости, но и многу стрес, па дури и витамински … Продолжи со читање ФОТО | Кои македонски познати личности „рипнаа во тавче“ во 2022 година