ФОТО: Како детската соба да ја претворите во омилената просторија во домот на вашите најмили

Unsplash
Unsplash

Неделата е совршен ден за уредување на детското катче на вашите најмили кое одамна го планиравте.

Поради пандемијата децата се повеќе поминуваат дома, одделени од другарчињата и редовните активности, а тоа нека биде причина плус нивната соба и простор за игра да ги претворите во омиленото место во домот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Archibaby.Co (@archibaby.co)


Независно од возраста, најмилите го заслужуваат најдоброто. Согласно вашите можности и секако мала доза на креативност детската соба може да добие нова димензија.

Новиот распоред на играчките, убаво наредените детски сликовници, некои рачно изработени украси и предмети ќе бидат одличен старт.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tereza Slavíková (@teri.mommy)

Во продолжение проследете ги бројните препораки и инспирации кои се најдоа на социјалните мрежи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luca Miran Brummel (@lucabrummel)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bébé Sauvage (@bebe_sauvage)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hazel Hawkins (@lovelittle_fox)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Binsalman_swings (@binsalman_swings)

Видео на денот