ФОТО | Јакимовски ја презеде функцијата градоначалник во општина Карпош

Стевчо Јакимовски
Општинската изборна комисија во Карпош денеска им ги врачи уверенијата на новоизбраниот градоначалник Стевчо Јакимовски и советниците од Советот во општината / Фото: ГРОМ

Општинската изборна комисија во Карпош денеска им ги врачи уверенијата на новоизбраниот градоначалник Стевчо Јакимовски и советниците од Советот во општината.

Потоа во кабинетот на градоначалникот на општината беше извршено примопредавање на функцијата од страна на досегашниот градоначалник Стефан Богоев и новиот градоначалник Стевчо Јакимовски.

По примопредавањето на функцијата градоначалникот Јакимовски одржа состанок со општинската администрација при што на вработените им посака успешна работа во функција на граѓаните.

Стевчо Јакимовски и Стефан Богоев / Фото: ГРОМ

Извор: МИА

Јутјуб ги ограничува пцовките на Јакимовски, видеото од изборната прослава забрането за деца

Видео на денот