ФОТО | Изгоре камион на автопатот Приштина – Урошевац

Фото: Телевизија 21

Денеска изгоре камион на автопатот Приштина – Урошевац, објави телевизија 21.

Екипата на телевизија 21 стапила во контакт со косовската полиција и чека одговор во врска со настанот.

Фото: Телевизија 21
Видео на денот