ФОТО: Бугари се пофалија дека го исчистиле споменикот на Гоце во Скопје и му ставиле бугарско знаме

Членови на бугарската фондација „Македонија“ поставиле бугарско знаме на споменикот на Гоце Делчев во Градскиот парк во Скопје, објави фондацијата на социјалните мрежи. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Членовите на фондацијата, поставувајќи го бугарското знаме, се пофалија и дека го исчистиле споменикот. „Фондација Македонија повторно го исчисти споменикот на Георги Делчев во Скопје“, … Продолжи со читање ФОТО: Бугари се пофалија дека го исчистиле споменикот на Гоце во Скопје и му ставиле бугарско знаме