ФОТО | Атиџе и Сузана во Истанбул: Хероината од филмот „Медена Земја“ последен пат била во Турција во далечната 1994 година со својот татко

За искреното пријателство на хероината од филмот „Медена Земја“, Атиџе Муратова и нашата позната пејачка, водителка и писателка Сузана Турунџиева пишувавме многупати. Нивното пријателство не беше спречено ниту од пандемијата на коронавирусот. Двете дами го користеа секој момент да го поминат заедно, а секое нивно дружење да го збогатат со многу музика. Неодамна двете дами … Продолжи со читање ФОТО | Атиџе и Сузана во Истанбул: Хероината од филмот „Медена Земја“ последен пат била во Турција во далечната 1994 година со својот татко