• negotiations

Negotiations between Belgrade and Pristina continue on April 4

Во вторник, 4 април, во Брисел продолжува техничкиот дијалог меѓу Белград и Приштина, соопшти белградска ТВ Н1. -Преговарачите од Белград и Приштина во вторник доаѓаат во Брисел на покана на специјалниот претставник на ЕУ за дијалог меѓу Србија и Косово Мирослав Лајчак, со цел да ги направат првите чекори кон имплементација на Договорот од Охрид, …

Negotiations between Belgrade and Pristina continue on April 4 Read More »