• nba league

The NBA is changing the dates due to viewers in Europe, Africa and the Middle East

Бордот на НБА лигата поради гледачите во Европа, во Африка и на Блискиот Исток закажа 45 натпревари во ударен ТВ термин по средноевропско време. НБА лигата внимаваше при изборот на тие натпревари да играат екипи во кои ѕвезди се Никола Јокиќ, Леброн Џејмс, Стеф Кари, Јанис Адетокумпо, Лука Дончиќ… – Закажувањето натпревари за време на …

The NBA is changing the dates due to viewers in Europe, Africa and the Middle East Read More »