• kovachevski

Kovachevski: The dark scenario of VMRO-DPMNE will not be fulfilled

На вечерашниот митинг на СДСМ и Коалицијата, претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски порча дека неговата партија и Коалицијата за европска Македонија се единствена опција со единствен јасен план за интеграција за европска иднина на државата. -Ние нудиме јасен план и визија како до 2030 година Северна Македонија да стане земја членка на ЕУ. Од другата …

Kovachevski: The dark scenario of VMRO-DPMNE will not be fulfilled Read More »