• Camp Nou

Kuman under intense pressure: Read a brief statement and left the press

Барселона се наоѓа во можеби најтешкиот период во последните неколку децении. Лошата финансиска состојба предизвика значителен пад во квалитетот на играчкиот кадар, што се рефлектира на резултатите. Тренерот на клубот, Роналд Куман е под голем притисок во последните денови, особено после неколку бледи изданија на Барселона. Ваквата ситуација на „Камп Ноу“ најдобро ја покажуваат и …

Kuman under intense pressure: Read a brief statement and left the press Read More »