• sdsm

Spasovski in Aerodrom and Zelenikovo: All 120 MPs have responsibility for the European future of the country

Во рамките на секојдневните активности на СДСМ под мотото „Рамо до рамо до победа“ денеска симпатизерите од скопската општина Аеродром ги посетија Оливер Спасовски и Мелиса Ценоска Серафимовска, а средби со граѓаните во Зелениково оствари портпаролката на владејачката партија, Богданка Кузеска. Спасовски пред членовите и поддржувачите на СДСМ во Аеродром рече дека партијата има направено …

Spasovski in Aerodrom and Zelenikovo: All 120 MPs have responsibility for the European future of the country Read More »