• shop

Concert "With love for Toše" in his beloved Krushevo

Во организација на министерството за култура и спомен-куќата на Тоше Проески, утре ќе се одржи концерт со наслов „Со љубов за Тоше“ по повод 15-годишнината од последниот незаборавен концерт на нашиот непрежален Тоше. Оваа година, Крушево ќе биде домаќин на сите музички пријатели на Тоше, кои ќе исполнат дел од неговите најголеми хитови. Со почеток …

Concert "With love for Toše" in his beloved Krushevo Read More »