• agreement

Kurti: The agreement must be implemented in its entirety, there is no possibility of a part being implemented and a part not

Премиерот на Косово, Албин Курти денеска изјави дека договорот постигнат во Брисел и „патната карта“ за негова имплементација договорена во Охрид се јавни документи и дека е потребна нивна „точна и брза имплементација“. „На 4 април во Брисел ќе се разговара за прашањето за имплементација на веќе договорениот договор. Договор има, договорот постои, јасно е …

Kurti: The agreement must be implemented in its entirety, there is no possibility of a part being implemented and a part not Read More »