• vmro-dpmne

Nikoloski: The citizens will decide whether Ahmeti will continue to manage Macedonia

Според потпретрседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листата во ИЕ 4 претстојните парламентарни избори се најважните што и се случуваат на Македонија, „избори кои што ќе ја определат иднината на Македонија во следните 20 до 30 години“. Николоски вели дека „една мала клика која што е само оптеретена со лични интереси“ владее со Македонија и …

Nikoloski: The citizens will decide whether Ahmeti will continue to manage Macedonia Read More »