• συνιστάται

Ο Μαρτίνεθ δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες αλλά δεν αποβλήθηκε λόγω ειδικού κανόνα

На реванш четвртфиналниот натпревар од Конференциската лига против Лил, голманот на Астон Вила, Емилијано Мартинез доби два жолти картони и не беше исклучен, а никој во студиото на „Скај Спортс“ не знаеше за специјалното правило. Емилијано Мартинез ја предводеше Астон Вила до полуфиналето на Конференциската лига. Тој одбрани два пенали во пенал рулетот и му …

Ο Μαρτίνεθ δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες αλλά δεν αποβλήθηκε λόγω ειδικού κανόνα Διαβάστε περισσότερα »