Без вода утре корисниците од неколку улици во Центар

Χωρίς νερό / Φωτογραφία: Αρχείο Ελεύθερου Τύπου

Корисниците од улиците „Стив Наумов”, „Тетовска”, „Раде Јовчевски Корчагин”, „Благоја Деспотовски Шовељ” и „Пролет” во општина Центар, вклучително амбулантата на МВР и полициската станица, утре од XNUMX часот ќе немаат вода.

ЈП Водовод и канализација – Скопје соопшти дека прекинот во водоснабдувањето ќе биде поради уличен дефект ф-XNUMX мм на ул. „Стив Наумов” бр. XNUMX и ќе трае до негово отстранување.

Βίντεο της ημέρας