ЕКСКЛУЗИВЕН ДОКУМЕНТ НА ВИКИЛИКС ОТКРИВА: Еве кој ја уништил американската база на Месечината, не сме сами, таму има уште некој!

Profimedia

Идејата дека на Месечината можеби се случува нешто чудно, воопшто не е невозможна. Документот на Викиликс: „Извештај за уништувањето на тајната база на Месечината, кое го направиле СССР“, зборува за евентаулните вселенски војни кои се водат во тајниот свет.

Самиот документ не само што открива детали од овие наводни војни, туку зборува и за тоа дека „Тајната база на Месечината“, која и припаѓа на САД, тие очигледно ја користеле додека СССР не ја уништиле.

Еден друг документ на американската влада јасно покажува дека изградба на база на Месечината е една од нивните цели, што потекнува уште од 1966 година.

Еден дел од документот гласи, повикувајќи се на претседателите Кенеди и Џонсон, во изјава на Џорџ П. Милер:

„Верувам дека можеме да ја постигнеме целта која ја поставија претседателите Кенеди и Џонсон: Слетување на Месечината пред 1970 година. Мојата самодоверба во нашиот брз напредок во науката и технологијата е такво што можам визуелно да предвидам многу подраматични достигнувања, иако нема да направам временски распоред за нив. На прво место е истражување на површината на Месечината и воспоставување на една или повеќе постојани бази“.

Понатаму, со децении се декласифицирани стари документи кои зборуваат на таа тема, што покажува колку е сериозно и возможно напредувањето на тие полиња.

Уште еден документ на Викиликс, во облик на емаил, кој политичарот Џон Подеста му го испратил на др Едгар Митчел, астронаутот од мисијата Аполо 14, и др Карол Росен, гласи:

„Дран Џон, бидејќи трката за војување на вселената се разжешти, чувствувам дека би требало да бидете свесни за некои работи додека вие и јас закажуваме разговор на Скајп. Запаметете, нашиот ненасилен Е.Т. од соседниот универзум ни помага да донесеме енергија до нулта точка на Земјата. Нема да толерира било каков облик на воено насилство на Земјата или во вселената. Седните информации со мене ги сподели колешката Карол Росен, која блиску соработувала неколку години со Вернер Вон Браун пред неговата смрт. Карол и јас работевме на договор за спречување на поаставување оружје во вселената“.

Членовите на Друштвото за планетарно истражување SETI, неодамна во магазинот „Спејс Експлорејшн“, објавиле текст со одредени карактеристики на далечната страна на Месечината, кои се појавуваат во кратерол Paracelsus C, под назив „Анализа на слики со необична структура на далечната страна на Месецот во кратерот Paracelsus C“, тврдејќи дека тие особини би можеле да бидат од вештачко потекло.
Истражувањето има голема теѓина, кога станува збор за постоење на вонземјани.

„Мејнструм научниците честоја отфрлуваат аномалијата на самата тема, односно дека на Месечината не можат да постојат вонземски артефакти, бидејќи на Месечината (или на други планети) не постојат вонземски артефакти. Таквиот поглед е пример за кружно резонирање базиран на уверението дека вонземјаните не постојат или ако постојат дека не можеле да дојдат во нашиот Сончев систем“.
Вистина е, „постојат“, бројни докази дека не контактираат, дека нашата цивилизација ја посетуваат веќе подолго време“, вели др Брајан Олеари, поранешен астронаут на НАСА и професор по физика на Принстон.

Кога станува збор за месечината, базите кои ги создал човекот можеби не се единствени.
Карлф Вулф, кој бил прецизен техничар за фотографирање електроника во авионската баа Лангли, станал познат кога го дал својот исказ во Националниот клув за медиуми во Вашингтон, во рамките на откривањето на проектот на д-р Сривен Греар.

Сведоштвото на Вулф открило дека тој бил одведен во мрачна соба каде се развивани слики од лунарниот орбитер на НАСА и споени во композитни слики наречени „мозаици“.

„Разговаравме со една странска лабораторија и тој рече: Откривме база на една страна од месечината“.
Д-р Џон Бранденбург, заменик менаџер на мисијата на Месечината „Клементина“, која била дел од заедничкиот вселенски проект Организација за заштита од балистички ракети (BMDO) и НАСА, исто така направил неколку фасцинантни откритија.

Мисијата ја открила вода на половите на Месечината во 1994 година, но според д-р Бранденбург, мисијата „Клементин“, имала дурга цел.

„Мисијата Клементин имаше мисија која во својата основа проверуваше дали некој гради бази на Месечината за кои ние не знаеме. Дали ги ширеле? Од сите слики кои ги видов од Месечината, кои ги прикажуваат можните структури, најинпресивна е сликата од ректо-линарна структура. Изгледаше неверојатно вештачки и не требаше да биде тамѕ. Како некој од заедницата на вселенската одбрана, на било која таква структура на Месечината гледам со загриженост бидејќи таа не е наша и не постои начин да изградиме такво нешто. Тоа значи дека има некој друг горе“.

Видео на денот