ДЗС: Досега евидентирани 11 149 лица преку апликацијата за самопопишување

Преку апликацијата за самопопишување досега се евидентирани 11 149 лица, објави Државниот завод за статистика на својата веб страница. Податоците се однесуваат за состојбата на 2 март 2021 во 10.00 часот. Со пријавувањето на Апликацијата, корисникот се регистрира и остава свој ЕМБГ, е-маил адреса, која се верификува со праќање на … Продолжи со читање ДЗС: Досега евидентирани 11 149 лица преку апликацијата за самопопишување