Двајца ученици од Македонија повредени во земјотресот во Турција

Двајца македонски државјани се повредени во земјотресот во Турција. Според информациите од МНР, се работи за ученици кои преку програмата „Еразмус плус“ престојуваат во таа земја. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber – Министерството за надворешни работи преку своите Амбасадата во Анкара и генералниот конзулат во Истанбул обезбедија информации и стапија во контакт со … Продолжи со читање Двајца ученици од Македонија повредени во земјотресот во Турција