Никола Тодоров отвори кафуле

Кафулето е во трговскиот центар Капитол Мол во населбата Аеродром.

456

Екс министерот за образование и здравство, Никола Тодоров заедно со брат му отворија кафуле во трговскиот центар Капитол Мол во населбата Аеродром, јави Фактор.