ФОТО: Почна протестот за Алмир

170
Фото: Борче Поповски

Предмалку пред зградата на Владата, почна протестот за малиот Алмир. Илјадници луѓе извикуваат „Нема правда, нема мир“.

Фото: Борче Поповски

Со транспаренти во раката порачуваат „Обвинителите го убија Алмир по втор пат“, „Правдата е слепа“, „Отиде зврлевски, дојде Јовевески – се е исто само него го нема“.

Фото: Борче Поповски

Цел булевар пред владата е окупиран.