Долно Лисиче конечно ќе добие нов пат

Иако долги години чекавме, протестиравме, се молевме, се договаравме и се предоговаравме, редно време беше да се израдуваме дека ќе добиеме нов пат и веќе нема да си ги кршиме колите, вели жител од Долно Лисиче.

Видео на денот