Добра вест: Пронајдени трите деца, избегани од скопскиот дом за малолетници

Фото: Профимедиа

Вчера на ул.„Пресека” во Скопје, полициски службеници од СВР Скопје ги пронашле Д.Д.(14) од Скопје, М.А.(14) од Струмица и С.Ј.(13) од Скопје за кои претходно од Јавна установа за згрижување на деца со воспитно социјални проблеми и нарушително поведение било пријавено дека се оддалечиле од установата.

Тие биле предадени на воспитувач од установата.

Видео на денот