Детали за акцијата во која „падна“ групата на Беливук

Подготовките за апсењето на кланот Вељко Беливук и Марко Миjковиќ се подготвуваа со месеци во две оперативни акции на полиција. Според белградски Курир, за време на оперативната работа и верификацијата на податоците, инспекторите утврдиле дека нивните колеги ги запреле, легитимирале (и ги ослободиле) Беливук и Миjковиќ дури 37 пати. Претежно биле запрени во нивните возила … Продолжи со читање Детали за акцијата во која „падна“ групата на Беливук