Делови од Сопиште и Кисела Вода денес без струја

Без струја
Струја / Фото: МИА

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, по добиено известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат корисниците од с. Горно Соње (Oпштина Сопиште) и тоа од 09:00 до 14:00 часот.

Од 09:00 до 15:00 часот, без струја денеска ќе останат корисниците од ул. Румена Хаџипанзова во нас.Драчево (Oпштина Кисела Вода).

Видео на денот