Делницата од Баба до Царина преку Галичица затворена за сообраќај до 17 часот

Регионалниот патен правец кој води преку Националниот парк Галичица ќе биде затворен за секаков сообраќај секој ден на делницата од Баба до Царина – (преспанска страна) од 08.00 до 17.00 часот, поради изведување градежни работи на пат – (реконструкција на коловозната конструкција).

Како што соопшти ЈП Македонија пат, по 17.00 часот патниот правец ќе биде отворен за сообраќај и на оваа делница, при што ќе биде обезбеден со лица од страна на изведувачот на работите и соодветна сообраќајна сигнализација.

Од Охрид до Баба регионалниот патен правец ќе биде отворен за сообраќај во девете насоки.

Видео на денот