Дел од улицата „Борис Трајковски” без вода

Без вода / Фото: Архива на „Слободен печат“

Без вода денеска од 11.40 часот се корисниците од улицата „Борис Трајковски“ – подулиците 7,9 и 11 во Кисела Вода.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради скината цевка на ул. „Борис Трајковски” 7/бб.

Корисниците ќе бидат без вода сѐ до санирање на дефектот

Видео на денот