Дел од Сарај утре без вода

Без вода/ Фото: Архива на „Слободен печат“

Во населеното место Копаница во општина Сарај, утре ќе се врши чистење и дезинфекција на резервоарот, поради што ќе има прекин на водоснабдувањето во населените места Копаница и Буковиќ, информираат од ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје.

Како што информираат од претпријатието, прекинот на водоснабдувањето ќе биде во периодот од 8 до 14 часот.

Извор: МИА

Видео на денот