Дел од Гази Баба денеска без вода

Без вода / Фото: Архива на „Слободен печат“

Прекин во водоснабдување денеска од 8:40 часот ќе имаат корисниците од улиците „Ташко Караџа” и „Трифун Хаџијанев”, висока зона.

Како што соопшти Јавното претпријатие „Водовод и канализација” – Скопје, прекинот е поради изведување водоводен приклучок на улицата „Ташко Караџа” 4.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато се до завршување со активностите.

Видео на денот