Цеца и Анастасија заедно на забава: Во автомобилот пееја на цел глас! (ВИДЕО)

Цеца Ражнатовиќ неодамна се врати од настапите после долгата пауза поради коронавирусот. После подолго време, фолк-ѕвездата исто така била и на ноќно излегување и тоа со ќерката Анастасија.

Цеца веселата атмосфера ја забележала во нејзиниот автомобил, каде била и Анастасија со другарките, а со нив и нејзиниот пиар Сретен Радовиќ.

Во автомобилот имало вистинска забава, а во позадина одела нејзината песна „Пробуди ме каде буде готово“, која ја пееа сите во еден глас.

Фолк-ѕвездата била максимално дотерана за оваа прилика, односно носела црн фустан со изразено деколте.

Видео на денот