Credissimo доби сертификат за деловна успешност

Кредисимо
Credissimo е компанија којашто постојано работи на исполнување на утврдените добри практики во односите со клиентите, а во изминатите неколку години се стремеше да биде и доверлив партнер со кој може да се соработува.

Водечката финтек-компанија се здоби со уште едно големо признание – сертификат за деловна успешност! Овој сертификат се доделува на 2 % од најуспешните фирми во Македонија, а се добива врз основа на 20 индикатори за финансиска успешност, ликвидност, солвентност и долгови на компанијата.

Како деловно успешна компанија, Credissimo докажа дека освен тоа што е компанија која е транспарентна со клиентите, истото го постигна и со своите бизнис-партнери.

Совет од Credissimo

Формирајте пријателства засновани на доверба и лојалност. Комуницирајте отворено со другите и градете доверливи професионални односи со колегите. Како дел од корпоративниот свет, ако треба да изберете доверлив партнер во бизнисот, изберете го оној за којшто имате најмногу информации и докази дека може да биде потенцијален бизнис-партнер кој влева доверба и надеж за добра заедничка соработка.


Комерцијален ПР текст
Видео на денот