Чулев: По не знам кој пат Спасовски причината за своите катастрофални грешки ја бара во мене

По не знам кој пат Оливер Спасовски причината за своите катастрофални грешки, пропусти и нестручност ја бара во мене. Самиот тој е свесен, но не сака да признае дека вината за големиот број скандали кои во континуитет го тресат МВР и државата е само во Оливер Спасовски и луѓето поставени од него, напиша поранешниот технички … Продолжи со читање Чулев: По не знам кој пат Спасовски причината за своите катастрофални грешки ја бара во мене