15 C
Скопје

Категорија: Вести во 16 часот

Вести Вести во 16 часот Македонија

Затекнатите 114 лица може да го напуштат Дебар

Слободен печат
Лицата кои се затекнаа во Дебар, на денот на прогласувањето на кризната состојба, поради коронавирсот, од денеска може да ги напуштат капацитетите на „Дебарски Бањи-Цапа”...