Категорија: Вести во 12 часот

Вести Вести во 12 часот Македонија Слајдер

Заканувачот Јакимовски дава исказ во полициска станица

Слободен печат
Емил Јакимовски кој беше пријавен од новинарките Мери Јордановска и Искра Коровешовска за закани и навреди кој ги упатил тој кон нив преку социјалните мрежи...