Категорија: Видео Вести

Вести Вести во 16 часот Македонија

Затекнатите 114 лица може да го напуштат Дебар

Слободен печат
Лицата кои се затекнаа во Дебар, на денот на прогласувањето на кризната состојба, поради коронавирсот, од денеска може да ги напуштат капацитетите на „Дебарски Бањи-Цапа”...
Вести Вести во 12 часот Македонија Слајдер

Заканувачот Јакимовски дава исказ во полициска станица

Слободен печат
Емил Јакимовски кој беше пријавен од новинарките Мери Јордановска и Искра Коровешовска за закани и навреди кој ги упатил тој кон нив преку социјалните мрежи...