16 C
Скопје

Категорија: Ваши финансии – Спонзорирана категорија

Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Мобилно банкарство – некогаш и сега

Слободен печат
Банкарската индустрија доживува драматични промени низ годините. Иако генералната слика е дека корисниците влегуваат во филијалите за да подигнат пари, да префрлат средства или да...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Пет начини со кои правилно може да користите кредитни картички

Слободен печат
Кредитните картички се еден од најпаметните начини на плаќање и ако правилно ги користите, може да ви овозможат одличен резултат. Иако многумина од нас трошат...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Сакам да штедам и додека трошам

Слободен печат
Ќе си речете – невозможно е да се штеди додека се троши. Сепак, има неколку различни начини на кои можете да го направите тоа. Секојдневниот...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Дали е време да инвестирам во нов дом

Слободен печат
Да се има сопствен дом е можеби најголемиот влог на денешното живеење и долгорочна визија  за иднината. Кога живееме во предизвикувачки времиња, со многу нови...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Какви станаа потрошувачките навики на луѓето во пандемија?

Слободен печат
Минатата година беше предизвикувачка на многу полиња, особено за прифаќањето одредени  нови начини на живот – работа од дома, шопинг онлајн… Пандемијата  некако направи да...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Како до моја е-продавница?

Слободен печат
Минатата година беше преполна со промени. Многу од компаниите се приспособуваа на новите начини на продажба, со цел да ги задржат купувачите. Со моќта на...