22 C
Скопје

Категорија: Ваши финансии – Спонзорирана категорија

Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Пролетно освежување на животот

СП.
Секоја пролет имаме различна потреба да го „разбудиме“ животот на некое ново ниво за нас. Дали тоа ќе биде нова фризура, план за релакс викенд,...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Што значи поставување финансиски цели?

СП.
Како што во животот имаме цел да постигнеме одредени нивоа во работата, професионалните и приватните односи, голем и важен дел е да постигнеме и одредена...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Многубројните бенефиции на платежните картички

СП.
Различниот избор и различните придобивки кои се добиваат со користењето на картичките се она што на секој потенцијален корисник му е најважно. Приоритетот е секогаш...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Значењето на малите бизниси

СП.
Пандемијата почна и уште трае. Животот се промени, се променија и навиките, но и бизнис заедницата. Многу нешта навистина нема да бидат исти како порано....
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Заштедете пари, заштедете време – уживајте во празниците

Слободен печат
Како да почнете? Пред се’, направете си план за трошење. Почнете од наједноставните, месечни трошоци. Имајте го предвид и времето што го одвојувате за да...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Водич за раст – неколку совети за вашиот стартап

СП.
Како основач на вашиот стартап, лесно можете да се изгубите во секојдневните одлуки, големи и мали – кои ви трошат часови од вашата иднина. Понекогаш...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Златни можности за вашите пари

СП.
Колку често сте во недоумица околу користењето на бенефитите од вашите платежни картички? Ние ви истакнуваме три поволности на кои треба да обрнете внимание при...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Одблизу со банката-Важни се луѓето!

СП.
Со цел да ги воведеме луѓето во работата на една банка, направивме кус информативен прашалник со најчестите прашања поврзани со услугите. Честа да одговорат ја...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

И економијата зависи од вакцинацијата – не можеме да ја избегнеме таа реалност

СП.
Глобалната економија ќе се прошири за 4% во 2021 – Но, вакцинацијата ќе биде клучна за одржливо закрепнување. Развојните ризици ќе останат дел од економската...