Категорија: Repost

Статии кои влечат VIEWS, и можат да бидат репостирани неколку пати

Repost Вести Македонија

Филипче: Врвен експерт од Србија ќе врши промена на полот, трошоците ќе бидат на сметка на Фондот

Слободен печат
Од пред неколку месеци врвен експерт од Србија е на расолагање на трансџендер хирургија за операции на сметка на фондот, изјави денеска министерот за здравство...