-1 C
Скопје

Категорија: СП Неделник

Вести Ви Препорачуваме Регион СП Неделник

Папас избегал по наредба на лидерот Михалолијакос

Слободен печат
Бегството од Грција на заменик-шефот на „Златна зора“, Христос Папас, непоправливо ја разоткри владата, а особено надлежниот министер Михалис Хрисохоидис. Всушност, агресивните изјави на министерот...
Вести Ви Препорачуваме Економија СП Неделник

Приходите од авионските патувања ќе се преполоват во 2021 година

Слободен печат
Приходите на авионската индустрија се очекува да опаднат за 46 отсто во 2021 година во споредба со 2019, последната година пред избивањето на светската пандемија....