Категорија: Семејство

Еспресо Семејство

Научете да се справувате со кавгите во емотивната врска

Слободен печат
Не можеме да ги избегнеме конфликтите. Во реалноста емотивните врски не се романтични филмови. Научете на здрав начин да ги согледате и да ги поднесувате...
Еспресо Семејство

Родители, никогаш не му ги кажувајте овие нешта на вашето дете!

Слободен печат
Сите родители сонуваат за тоа еден ден нивното дете да стане независна и успешна личност со силен карактер. Но, многу често се прашуваат зошто нивните...
Еспресо Семејство

Ја перете шарената облека на 30 или на 40 степени? Тоа е голема грешка

Слободен печат
Многумина од нас шарената облека ја перат на пониска температура, сметајќи дека високата температура не е потребна бидејќи таа гардероба ја носиме само неколкупати, па...
Еспресо Семејство

„Оживејте“ ги домашните билки со помош на овој трик

Слободен печат
Една жена го откри овој одличен трик со чија помош можете да ги „оживеете“ домашните билки кои малку се исушиле и започнале да венеат. Понекогаш...
Еспресо Семејство

Почнете го денот позитивно – ќе бидете посреќни, поздрави и многу попродуктивни

Слободен печат
Истражувањата покажале дека луѓето кои ќе го започнат денот во позитивно расположение, имаат поголема шанса така и да го завршат. Ако веќе знаете дека почетокот...
Еспресо Семејство

Кучињата ги препознаваат лошите луѓе

Слободен печат
Кучињата се исклучително интуитивни животни кои лесно ги препознаваат разликите во расположението на своите сопственици, но истражувањата потврдиле дека тие можат да препознаат и лоша...