Категорија: Семејство

Еспресо Семејство

Не верувате дека е можно да го заспиете бебето за 60 секунди? Тајната е во овој трик!

Слободен печат
Долгоочекуваното бебе е веројатно најголемата среќа која може да ја доживее едно семејство. Сепак и покрај силната љубов и радост, родителите се често многу уморни...
Еспресо Семејство

Направете го сами најдоброто и најевтиното средство за чистење стакло (ВИДЕО)

Слободен печат
Понекогаш едноставно не е доволно да купувате разноразни средства за чистење, особено кога станува збор за прозорците. Од многу производи остануваат бели траги и прозорците...
Еспресо Семејство

Еден цртеж ја покажа правата вистина за вработените мајки

Слободен печат
Перуанскиот карикатурист на брилијантен начин ги прикажа комплексните предизвици со кои се соочуваат вработените мајки, а всушност и сите вработени жени. Мајките се наоѓаат на...
Еспресо Семејство

Познати жени кои одлучиле дека не сакаат да родат деца

Слободен печат
Одлуката дали една жена ќе се оствари како мајка е приватна работа и никој не би требало да се меша во тоа, особено не со...
Еспресо Семејство

Шест неочекувани бенефити од „задоцнетото“ мајчинство

Слободен печат
Со добар гинеколог и редовни консултации со лекар, мајчинството по 35-тата година од животот може да има доста бенефити и предности, како за вас така...