Категорија: Магазин

Магазин Технологија

Хакер откри како чекор по чекор да ги избришете 99,9 отсто од вашите податоци на интернет (ФОТО)

Слободен печат
Последниве години многу се зборува за заштита на приварноста на интернет, а ако поради тоа сте сакале да исчезенете од интернетот сообраќајот, не сте единствени....
Магазин Семејство

Осаменоста е повеќе штетна по здравјето отколку пушењето!

Слободен печат
Се помалку време за дружење и користиње на социјалните мрежи, влијае на здравјето. Политичарите во Берлин бараат да се постави „доверник за осаменост“. Не се...
Забава Магазин

Домот на Сандра Булок, еден од најтоплите што сме го виделе! (ГАЛЕРИЈА)

Слободен печат
Познатата глумица одлучи да ја продаде својата вила во Џорџија, па на интернет се појавија фотографии од нејзиното удобно семејно гнездо. Природни материјали, топли тонови...
Здравје Магазин

Ане­ми­ја­та по­бе­де­те ја со цвек­ло

Слободен печат
Не­за­вис­но од тоа за ка­ков здрав­ствен проб­лем ста­ну­ва збор, со­кот до­би­ен од ва­ре­ње или це­де­ње на цвек­лото, ќе ви по­мог­не во по­доб­ру­ва­ње­то на здрав­стве­на­та сос­тојба...
Жена Магазин

Јованка Броз, „живиот билборд“ на југословенската модна индустрија

Слободен печат
Нејзиниот заштитнички однос кон југословенската модна индустрија би требал да послужи за пример, а нејзиниот стил за инспирација на сите први дами од овие простори...
Жена Магазин

Има ли вистина во ова? Жената дава премногу во бракот, а добива премалку!

Слободен печат
Дури и ако се’ уште го сака својот партнер и го опсипува со нежност, лутината ја спречува да го цени искрено. Наместо да се радува...
Жена Магазин

Како да го имитирате стилот на Џеки Кенеди

Слободен печат
За да го „симнете“ стилот на Џеки Кенеди, пред сè запоменете дека мора да се држите до едноставноста. Следете ги нашите пет совети за да...
Магазин Семејство

Му­вла­та во до­мот мо­же се­ри­оз­но да ви го на­ру­ши здрав­јето

Слободен печат
Ре­чи­си во се­кој дом има прос­то­ри­ја во ко­ја има му­вла, ко­ја и од ес­тет­ски но и од здрав­стве­ни при­чи­ни мо­ра што е мож­но поб­ргу да...
Здравје Магазин

Што се случува во вашето тело кога наутро јадете јајца?

Слободен печат
Канадските научници открија дека доколку појадувате јајца ќе имате намален ризик од кардиоваскуларни болести и рак. Јајцата се одличен извор на протеини и ги содржат...