Категорија: Шоу биз

Еспресо Шоу биз

Тамара Тодевска на Евровизија ќе носи креација на Ношпал

Слободен печат
Нашата годинешна претставничка  на Евровизија, покрај со одлична песна, ќе настапи со креација на креаторот Александар Ношпал. Еден од најчестите коментари на Јутјуб, под официјалното...